Over Kerstman.com

Kerstman.com is al ruim vier jaar een begrip op het gebied van kerst in Nederland en BelgiŽ
Onze website richt zich op deze en aanverwante onderwerpen.
Wij proberen een website te maken die interactiviteit biedt tussen de bezoeker en Kerstman.com.

Doelgroep Kerstman.com

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit de leeftijdscatagorie 6 tot 16 jaar en 35 tot 50 jaar. Wij streven erna om ons volledig op deze doelgroepen te richten en zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen die deze doelgroepen aanspreken.

Privacy Kerstman.com

Privacy staat bij ons hoog op de agenda. Alle informatie of gegevens die wij ontvangen van bezoekers of adverteerders worden strikt geheim gehouden. Dit betekend ook dat de email adressen die worden ingevuld voor de mailinglijst of de kerstkaarten, nooit worden doorgegeven of verkocht aan derden. Wij vinden privacy zeer belangrijk en u kunt ons vertrouwen dat wij hiermee ook uiterts voorzichtig mee omgaan.

Partner Kerstman.com

Partner worden van Kerstman.com betekend een uitwisseling van kennis en ďknowhowĒ alsmede content voorziening op alle gebieden die tussen ons en de partner van betekenis zijn. Dit kan door middel van websites maar ook andere media, bijvoorbeeld televisie of radio.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen info@kerstman.com

Adverteren op Kerstman.com

Zonder adverteerders is het eigenlijk onmogelijk om te kunnen bestaan!
Kerstman.com bereikt een doelgroep die uiterst interessant kan zijn voor potentiŽle adverteerder. Onze website biedt daarom de mogelijkheid om te adverteren in de vorm van banners en tekstlinks.
Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat de content en verschijning van onze websites niet ten koste gaat door vele advertenties, is de ruimte die wij hiervoor reserveren uiterst beperkt.
Voor meer informatie over adverteren kunt u contact met ons opnemen via adverteren@kerstman.com

Vormgeving Kerstman.com

Kerstman.com heeft zijn vormgeving aangepast aan de doelgroepen waarop wij ons richten. Een kleurrijke en duidelijke lay-out vormt de basis van deze website.

Vragen over Kerstman.com

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen : info@kerstman.com